اخبار > راه اندازی بخش PCR در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان



 

راه اندازی بخش PCR در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان


بخش PCR آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای تشخیص نوع ماهی استفاده شده در کنسروهای ماهی تن راه اندازی شد.

دکتر فرزانه فرجیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب، اظهار داشت: هم اکنون در استان سیستان و بلوچستان، تعداد 29 باب کارخانه تولید کنسرو ماهی فعالیت دارندکه بیش از 70 درصد کنسرو ماهی کشور را تامین می کنند و در این رابطه این شهرستان های چابهار و کنارک قطب تولید تن ماهی کشور محسوب می‌شوند.

وی افزود: تن ماهی، یک نوع ماهی نیست بلکه طیف وسیعی از ماهیان را در شامل می شود و در ایران بیشتر از ۴ گونه ماهی تن شامل «گیدِر»، «زرده»، «اَسبَک» و «هَوور» در تهیه کنسرو ماهی استفاده می شود که در مقایسه به ترتیب گران‌تر، خوشمزه‌تر و مغذی‌تر هستند.

وی گفت: از آنجائیکه صادرات فرآورده‌های دریایی، از صنایع غذایی پررونق و سودآور در دنیا است لذا استفاده از انواع مرغوب ماهی تن و برچسب گذاری صحیح محصولات تولیدی اهمیت بالایی دارد.

خانم مهندس مریم اسلامی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو زاهدان با اشاره به این موضوع که برای اولین بار در کشور تشخیص نوع بافت ماهی به روش PCR در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو زاهدان راه اندازی شده است، گفت: تکنیک پیشرفتهPCR ، جایگزین مناسبی برای تکنیک های رایجی است که بر پایه جداسازی پروتئین استوار هستند که علاوه بر سادگی، قابل اطمینان تر و دقیق تر بودن، نقاط ضعفی مانند از بین رفتن پروتئین‌ها درطی پروسه‌های حرارتی و کنسروسازی را ندارد.

وی اظهار امیدواری کرد: با آغاز فعالیت این بخش، آزمایشگاه کنترل غذا و دارو زاهدان بتواند گامی موثر در جهت افزایش کیفیت کنسروهای ماهی تولیدی کشور بردارد.

 

 

 


1398/04/30 ١١:٥٢ News ٢٢٩٩٦


خروج





اخبار و اطلاعیه ها

اخبار جدید

اسامی داروخانه های توزیع کننده انسولین نوورپید در دی ماه 98
دستمال کاغذی های فاقد مجوز معرفی شدند
عطاری ها فقط مجاز به عرضه گیاهان دارویی فرآوری نشده هستند
کاهش 31 درصدی مصرف داروی ریتالین در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
همه چیز درباره متیل فنیدیت (ریتالین)!
برگزاری کارگاه آموزشی گزارش عوارض ناخواسته دارویی ویژه کارشناسان مامایی
مواد غذایی و آشامیدنی را صرفاً از فروشگاه های معتبر تهیه نمایید
مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
کلیه فروشگاه‌ها موظفند فرآورده های غذایی را فقط از شرکتهای پخش رسمی و مجاز تحویل بگیرند
سوسپانسیون اسلتامیویر در زاهدان توزیع شد
اسلتامیویر چیست؟
مصرف غیرمنطقی و بی رویه آنتی بیوتیک ها، ممنوع !
راه اندازی سامانه الکترونیک ثبت منبع واحدهای تولیدی
اطلاعیه
آنتی بیوتیک ها در درمان سرماخوردگی و آنفلوآنزا تاثیری ندارند
اطلاع رسانی درباره عوارض مصرف فرآورده های آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاق
کمبودهای دارویی بلافاصله پس از گزارش پیگیری می شوند
کشف و ضبط بیش از 90 میلیون ریال اقلام دارویی، آرایشی و بهداشتی تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز در زاهدان
برگزاری دوره آشنایی با قوانین رسیدگی به تخلفات اداری ویژه کارکنان معاونت غذا و دارو
اطلاعیه درخصوص عطاری ها

محتوای مرتبط