اخبار > برگزاری دوره آموزشی یکروزه، ویژه داوطلبین و رابطین سلامت

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار کرد:

صبح امروز دوره آموزشی یکروزه با موضوع " کنترل مصرف غیر منطقی دارو در جامعه و فرهنگ سازی استفاده از اقلام سلامت محور مجاز" ویژه داوطلبین و رابطین سلامت در محل سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار گردید.
خانم دکتر فرجیان، سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: این دوره آموزشی در پایان هفته پیشگیری از مسمومیت ها و آغاز هفته پدافند غیرعامل و در راستای برنامه های تعیین شده برای این ایام برگزار گردید.
وی افزود: در این دوره آموزشی مباحثی حول سه محور: مصرف منطقی داروهای خواب آور و عوارض جانبی ناشی از استفاده نابجا و خودسرانه آنها، آشنایی با سامانه رهگیری و کنترل برچسب اصالت و سلامت کالا و نحوه شناسایی اقلام سلامت محور مجاز و غیرمجاز، پیشگیری از بروز مسمومیت های دارویی، غذایی و شیمیایی و اقدامات و کمک های اولیه قابل انجام در زمان بروز مسمومیت ها مطرح و ارائه گردید.
سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در ادامه گفت: رابطین و داوطلبین سلامت می توانند اطلاعات مکتسبه را از طریق برگزاری آموزش های چهره به چهره به خانواده ها انتقال داده و بدین ترتیب در بهبود و ارتقاء سطح سلامت و ایمنی جامعه نقش موثری داشته باشند.
گفتنی است در پایان این دوره آموزشی مدرسین دوره به سوالات حاضرین در رابطه با مباحث عنوان شده پاسخ دادند.
انتهای پیام /

1396/08/07 ٢٢:٣٠ News, Slider, Other ١٦٧١٠