اخبار > معرفی داروهای گیاهی رسمی ایران(3) : توسیان Tussian

معرفی داروهای گیاهی رسمی ایران(3)

شکل دارویی: شربت 120 میلی لیتری موارد مصرف: شربت توسیان بعنوان ضد سرفه و خلط آور بکار می رود. اجزاء فراورده: شربت توسیان حاوی عصاره آویشن (Thymus vulgaris) به میزان 750 میلی گرم در هر 5 میلی لیتر معادل 65-55 میلی گرم درصد ترکیبات فنلی می باشد. مواد موثره: روغن های فرار نظیر تیمول و کارواکرول. آثار فارماکولوژیک و مکانیسم اثر: اثرات ضد سرفه و خلط آور آویشن احتمالا مربوط به روغن های فرار (تیمول و کارواکرول) آن می باشد. موارد منع مصرف: به دلیل وجود ساکاروز نباید در افراد دیابتیک مصرف شود. عوارض جانبی: تیمول موجود در این فراورده ممکن است باعث تحریک غشا مخاطی گردد. مقدار مصرف: بزرگسالان و کودکان بالاتر از 6 سال: 2قاشق غذاخوری 3بار در روز کودکان تا 6سال: یک قاشق مرباخوری 3بار در روز مصرف در حاملگی و شیردهی: ایمنی مصرف این فراورده در دوران بارداری و شیردهی به اثبات نرسیده است. با این وجود منافع آن در برابر مضار آن باید سنجیده شود. "مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان"

1395/12/04 ١١:٢٩ Notifications ١٤٨٠٩

اخبار جدید

برگزاری کمیته فنی و قانونی صدور پروانه های بهداشتی با حضور معاون غذا و دارو دانشگاه
مصاحبه مدیر نظارت بر امور دارو و مخدر با سیمای استانی درخصوص واکسن آنفلوآنزا و مصرف منطقی داروها در سرماخوردگی
همکاری و مشارکت معاونت غذا و دارو در نمایشگاه هفته نیروی انتظامی
توزیع پوستر اطلاع رسانی درخصوص نحوه گزارش عوارض ناخواسته دارویی (َِADR) برای مطب های پزشکان زاهدان
بازدید از فروشگاه های تجهیزات و ملزومات پزشکی در شهر زاهدان
پایش وضعیت خدمات رسانی داروخانه های شبانه روزی زاهدان در شیفت شب
برگزاری نشست هم اندیشی مدیران شرکت های دارویی استان و اعضای هیات مدیره انجمن داروسازان استان
فرآورده‌های تغییر یافته ژنتیکی یا تراریخته (GMO یا Genetically Modified Organisms)
مصرف مکمل های گیاهی: جینکوبایلوبا
سالروز درگذشت دکتر علیرضا مبارکی، معاون فقید غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان را به خانواده آن مرحوم، جامعه داروسازی استان و همکاران محترم ایشان تسلیت می گوییم.
بررسی مشکلات بانوان شاغل در واحدهای تولیدی مواد غذایی
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از واحدهای تولیدی مواد غذایی زاهدان
حضور دکتر شریعتی فر، سرپرست دفتر برنامه ریزی، بودجه، مدیریت عملکرد و امور استان های سازمان غذا و دارو در زاهدان
برگزاری جلسه با نماینده بیمارستان های خاتم الانبیاء (ص) و علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان