اخبار جدید

هشدار مسئول مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به بانوان:
مصرف قرص های ضدبارداری بدون مجوز پزشک ممنوع!
مسئول مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در پی افزایش مراجعه بانوان برای دریافت قرص های ضدبارداری ترکیبی در ماه مبارک رمضان، به بانوان هشدار داد: مصرف خودسرانه این قرص ها که برای قطع قاعدگی درماه مبارک رمضان صورت می گیرد خطر لخته خون داخل عروق(ترومبوز) مغزی را افزایش می دهد.
 ٠٩:٣٧ - 1398/02/22 - نظرات : ٠متن کامل >>
توصیه های دارویی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت ماه مبارک رمضان
با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، برای افرادی که به دلیل ابتلا به بیماری، ملزم به استفاده از دارو هستند، این سوال مطرح می شود که قطع مصرف دارو و یا جابجایی زمان مصرف داروها به ساعات قبل از سحر ویا پس از افطار کار درستی است یا خیر؟ و آیا با وجود بیماری می توانند روزه بگیرند یا نه؟
 ٠٨:٢٤ - 1398/02/22 - نظرات : ٠متن کامل >>
اولین کمیته پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور در سال 98 برگزار شد
اولین کمیته پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور در سال 98 با حضور دکتر فرجیان و کارشناسان مربوطه در محل دفتر معاون غذا و دارو دانشگاه برگزار شد
 ٠٨:٠١ - 1398/02/16 - نظرات : ٠متن کامل >>
دیدار نوروزی معاون غذا و دارو دانشگاه با مسئولین فنی داروخانه های زاهدان
معاون غذا و دارو دانشگاه با تعدادی از موسسین و مسئولین فنی داروخانه های زاهدان ملاقات کرد.
 ٠٧:١٨ - 1398/01/26 - نظرات : ٠متن کامل >>
بازدید معاون غذا و دارو دانشگاه از داروخانه های شبانه روزی و روزانه فعال در ایام تعطیلات نوروزی
دکتر فرجیان،معاون غذا و دارو دانشگاه از داروخانه های شبانه روزی و روزانه فعال در تعطیلات نوروزی بازدید بعمل آورد.
 ١٤:٤٥ - 1398/01/12 - نظرات : ٠متن کامل >>

2 3 4 5 6 7 8 9 10 صفحه بعدی >>

اخبار جدید

راه های تجویز دارو که باعث ابطال روزه نمی شود
توصیه های دارویی به روزه داران: دیابت
توصیه های دارویی به روزه داران: صـــــــــرع
درباره فشار خون بالا چه میدانید ؟
مصرف قرص های ضدبارداری بدون مجوز پزشک ممنوع!
اولین کمیته پیشگیری و مبارزه با قاچاق اقلام سلامت محور در سال 98 برگزار شد
دیدار نوروزی معاون غذا و دارو دانشگاه با مسئولین فنی داروخانه های زاهدان
بازدید سرزده معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از داروخانه ویژه دانشگاه
بازدید از داروخانه های شهرستان خاش و سراوان