حداقل ضوابط


حداقل ضوابط فنی

   دانلود : حداقل ضوابط-یخ خوراکی.pdf           حجم فایل 250 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-نمک.pdf           حجم فایل 232 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-لواشک.pdf           حجم فایل 250 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-لبنی.pdf           حجم فایل 591 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-قند و شکر.pdf           حجم فایل 275 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-فرایند شده.pdf           حجم فایل 233 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-فراورده تخم مرغ.pdf           حجم فایل 275 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-فراورده آردی.pdf           حجم فایل 307 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-غلات.pdf           حجم فایل 210 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-غذای آماده.pdf           حجم فایل 501 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-عرقیات.pdf           حجم فایل 210 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-ظروف نچسب.pdf           حجم فایل 1401 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-ظروف پلیمری.pdf           حجم فایل 404 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-شکلات.pdf           حجم فایل 231 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-سیب زمینی.pdf           حجم فایل 404 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-پوشش.pdf           حجم فایل 2540 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-پاستا.pdf           حجم فایل 179 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-آدامس.pdf           حجم فایل 123 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-آبمیوه.pdf           حجم فایل 179 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-انواع_سركه.pdf           حجم فایل 2700 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-انبار ها.pdf           حجم فایل 485 KB
   دانلود : حداقل ضوابط-ادویه چاشنی.pdf           حجم فایل 158 KB
   دانلود : حداقل ضوابط فني وبهداشتي واحد تولیدکننده نان.pdf           حجم فایل 485 KB
   دانلود : حداقل ضوابط فنی و بهداشتی گوشتی.pdf           حجم فایل 254 KB
   دانلود : حداقل ضوابط فنی و بهداشتی کنسروی.pdf           حجم فایل 109 KB
   دانلود : حداقل ضوابط فنی و بهداشتی سبزی.pdf           حجم فایل 253 KB
   دانلود : حداقل ضوابط فنی و بهداشتی ساندویچ سرد.pdf           حجم فایل 109 KB