اخبار > تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی



 

تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی

با شروع موج جدید بیماری کووید19 در استان، نظارت ها بر رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی و توزیعی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشدید شده است.

 دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب، گفت: پرسنل شاغل در واحدهای تولیدی، به ویژه کارکنانی که در خط تولید کار می کنند، باید به حداقل تجهیزات مانند ماسک و دستکش مجهز باشند و این موضوع در چک لیست های بازرسی نیز لحاظ خواهد شد.

 وی افزود: یکی دیگر از اقدامات مورد توجه بازرسان وکارشناسان، غربالگری تمام پرسنل توسط مسئول فنی واحد است که باید در صورت داشتن علائم، از ورود افراد مشکوک با علائم تنفسی به واحد جلوگیری شود.

 دکتر بیگمی ادامه داد: تامین مواد ضدعفونی کننده، دستکش، ماسک و سایر اقلام حفاظتی بر عهده مدیر واحد تولیدی است و مسئول فنی واحد نیز موظف است بر اجرای ضوابط و دستورالعمل ها نظارت نماید.



1400/04/17 ١٢:٥٧ News ٣٢٩٧٣


خروج





واحد تحقیق، توسعه و برنامه ریزی

اخبار جدید

تقدیر معاون هماهنگی قرارگاه شهید میرحسینی از عملکرد رئیس و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تامین بیش از صد میلیارد ریال اقلام دارویی مرتبط با کرونا برای بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه
با وجود همه مشکلات دارویی کشوری، در زمینه تامین داروهای اختصاصی برای بیماران کرونایی مشکلی وجود ندارد
درخصوص نرخ فروش دارو، قیمت درج شده در سامانه کشوری تیتک (TTAC) ملاک عمل می باشد
آغاز برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در سال 1400
سرم ها و داروهای تزریقی صرفا با ارائه نسخه پزشک در اختیار بیماران قرار می گیرد.
چه خدماتی از طریق اپلیکیشن تیتک (TTAC) ارائه می شوند؟
تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی
توزیع بیش از 72000 عدد قرص فاویپیراویر در داروخانه های شهر زاهدان
بازدید مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی از آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و داروی زاهدان
فرآورده دست ساز با نام تجاری گلوریا (Gloria)، غیرمجاز و تقلبی است.
یکی از کشورهایی هستیم که در زمینه همه اقلام موردنیاز مقابله با کرونا، بی نیاز هستیم
آغاز طرح رجیستری بیماران متابولیک در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
امنیت غذایی و تامین غذای سالم، نیازمند یک همکاری بین بخشی است
درتامین داروهای اصلی مورد استفاده در درمان کرونا، مشکلی وجود ندارد
انجام مرحله اول طرح ملی پایش آلاینده ها و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی
ارائه انسولین های قلمی به بیماران دیابتی، منوط به ثبت نام در سامانه مدیریت بیماری های نادر
بیش از پنج ونیم تن فرآورده غذایی فاسد در زاهدان معدوم شد
پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
سلامت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی استان، در سطح عرضه نیز کنترل و ارزیابی می شود

محتوای مرتبط