اخبار > آغاز برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در سال 1400



آغاز برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در سال 1400

 

برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی سال 1400 با هدف ارزیابی میزان ریسک پذیری و اطمینان از فراهم بودن شرایط فنی و بهداشتی برای تولید فرآورده های سالم و ایمن آغاز شد.

 

 دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در اینباره گفت: رعایت الزامات ساختمانی و زیست محیطی و همچنین حسن اجرای ضوابط و دستورالعمل های ابلاغی از مهمترین ملاک های ارزیابی است.

 

وی افزود: چک لیست برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی، خوراکی و آشامیدنی سال جاری، در اختیار تمامی واحدهای تولیدی تحت پوشش قرار گرفته که ابتدا توسط مسئول فنی واحد تولیدی تکمیل شده و معاونت غذا و دارو خود اظهاری انجام شده را صحت سنجی و امتیاز دهی می کند.

 

دکتر بیگمی با اعلام این مطلب که واحدهای تولیدی براساس امتیازات مکتسبه در چهار سطح عالی، خوب، متوسط و ضعیف رتبه بندی می شوند، تصریح کرد: در آخرین ارزیابی و رتبه بندی واحدهای تولیدی تحت پوشش در سال 1399، بیش از 72درصد واحدهای تولیدی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در رده های خوب تا عالی قرار داشته اند.

گفتنی است برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی هر سال یکبار انجام می شود.


1400/04/28 ١٢:٣٤ News ٣٣٠٥٠


خروج





واحد تحقیق، توسعه و برنامه ریزی

اخبار جدید

تقدیر معاون هماهنگی قرارگاه شهید میرحسینی از عملکرد رئیس و معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
تامین بیش از صد میلیارد ریال اقلام دارویی مرتبط با کرونا برای بیمارستان ها و مراکز درمانی تابعه
با وجود همه مشکلات دارویی کشوری، در زمینه تامین داروهای اختصاصی برای بیماران کرونایی مشکلی وجود ندارد
درخصوص نرخ فروش دارو، قیمت درج شده در سامانه کشوری تیتک (TTAC) ملاک عمل می باشد
آغاز برنامه پایش و ارزیابی برنامه های پیش نیازی واحدهای تولیدی خوراکی و آشامیدنی در سال 1400
سرم ها و داروهای تزریقی صرفا با ارائه نسخه پزشک در اختیار بیماران قرار می گیرد.
چه خدماتی از طریق اپلیکیشن تیتک (TTAC) ارائه می شوند؟
تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی
توزیع بیش از 72000 عدد قرص فاویپیراویر در داروخانه های شهر زاهدان
بازدید مدیرکل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی از آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و داروی زاهدان
فرآورده دست ساز با نام تجاری گلوریا (Gloria)، غیرمجاز و تقلبی است.
یکی از کشورهایی هستیم که در زمینه همه اقلام موردنیاز مقابله با کرونا، بی نیاز هستیم
آغاز طرح رجیستری بیماران متابولیک در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
امنیت غذایی و تامین غذای سالم، نیازمند یک همکاری بین بخشی است
درتامین داروهای اصلی مورد استفاده در درمان کرونا، مشکلی وجود ندارد
انجام مرحله اول طرح ملی پایش آلاینده ها و ارتقای سلامت محصولات کشاورزی
ارائه انسولین های قلمی به بیماران دیابتی، منوط به ثبت نام در سامانه مدیریت بیماری های نادر
بیش از پنج ونیم تن فرآورده غذایی فاسد در زاهدان معدوم شد
پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
سلامت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی استان، در سطح عرضه نیز کنترل و ارزیابی می شود

محتوای مرتبط