متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1404/06/03 - 22:50
  • - تعداد بازدید: 33
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 31
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید دکتر پیر صالحی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو کشور از آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان


به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، دکتر پیرصالحی معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو، در جریان سفر به زاهدان از بخش‌های مختلف آزمایشگاه کنترل کیفی مواد غذایی این دانشگاه بازدید به‌عمل آورد.
رییس سازمان غذا و دارو در این بازدید، ضمن گفت‌وگو با کارشناسان و آشنایی نزدیک با روند انجام آزمون‌ها، ضرورت توسعه ساختمان جدید آزمایشگاه و تقویت زیرساخت‌های تخصصی را مورد توجه قرار داد.

وی همچنین با اشاره به اهمیت ارتقای توانمندی‌های آزمایشگاهی در حوزه سلامت و امنیت غذایی، خواستار تجهیز مجموعه به دستگاه‌های نوین و به‌روز به منظور افزایش دقت و سرعت در ارزیابی فرآورده‌های غذایی شد.
در ادامه، دکتر عاطفه صحرایی مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اظهار داشت: تمامی نمونه‌های خوراکی و آشامیدنی از واحدهای نظارت، بهداشت، واردات و اموال تملیکی در بخش‌های مختلف این آزمایشگاه بررسی می‌شوند.

وی افزود: در سال گذشته بیش از سه هزار و ۸۷۵ نمونه مورد آزمایش قرار گرفته و بهسازی و ارتقای تجهیزات این آزمایشگاه در چندین فاز به اجرا درآمده است.
در پایان این بازدید، دکتر پیرصالحی با اهدای شاخه گل از تلاش‌ها، تعهد و خدمات شبانه‌روزی پرسنل آزمایشگاه قدردانی کرد.

 

 

  • گروه خبر : News,Slider
  • کد خبر : 54271
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام