شرح وظایف گروه بازرسی
- نظارت و بازرسی فنی کارخانجات و مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی ( انبارها ، سردخانه ها و سیلوها )
- تفسیر نتایج خام آزمایشات کنترل کیفی اقلام خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و ارائه پاسخ کارشناسی به صاحبان کالا و دستگاه های اجرایی ذیربط.
- کنترل و نمونه برداری اقلام خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی در سطح عرضه ، در قالب طرح PMS) ( Post marketing surveillance))
- معدوم سازی اقلام خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی غیر قابل مصرف پس از طی مراحل قانونی .
- بازدید از محل واحد های تولیدی جدید و بررسی روند پیشرفت مراحل احداث و تجهیز این واحد ها جهت پاسخ به استعلام دستگاه های ذیربط.
- نیاز سنجی آموزشی و برگزاری کارگاه های مربوطه جهت ارتقاء دانش و سطح آگاهی همکاران
- برنامه ریزی و برگزاری کارگاه های آموزشی جهت مسئولین فنی ، مدیران ، کارخانجات و صاحبان صنایع غذایی و بهداشتی در راستای ارتقاء کیفیت محصولات
- شناسایی واحد های تولیدی غیر مجاز و اعمال قوانین و ضوابط در مورد آنها
- نظارت بر اجرای ضوابط GMP جهت استقرار سیستم HACCP و استانداردهای بین المللی.
- ارسال طرح ها و پیشنهادات تحقیقاتی به واحد های تحقیق و توسعه و آموزش معاونت غذا و دارو دانشگاه
- بررسی مدارک مربوط به ISO22000 واحدهای تولیدی و پیگیری تائید از سوی وزارت متبوع .