متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

شرح وظایف گروه بازرسی

 

-         نظارت و بازرسی فنی کارخانجات و مراکز تولید و نگهداری مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی ( انبارها ، سردخانه ها و سیلوها )

-         تفسیر نتایج خام آزمایشات کنترل کیفی اقلام خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و ارائه پاسخ کارشناسی به صاحبان کالا و دستگاه های اجرایی ذیربط.

-         کنترل و نمونه برداری اقلام خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی در سطح عرضه ، در قالب طرح PMS)   ( Post marketing surveillance))

-         معدوم سازی اقلام خوراکی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی غیر قابل مصرف پس از طی مراحل قانونی . 

-         بازدید از محل واحد های تولیدی جدید و بررسی روند پیشرفت مراحل احداث و تجهیز این واحد ها جهت پاسخ به استعلام دستگاه های ذیربط.

-         نیاز سنجی آموزشی و برگزاری کارگاه های مربوطه جهت ارتقاء دانش و سطح آگاهی همکاران

-         برنامه ریزی و برگزاری کارگاه های آموزشی جهت مسئولین فنی ، مدیران ، کارخانجات و صاحبان صنایع غذایی و بهداشتی در راستای ارتقاء کیفیت محصولات

-         شناسایی واحد های تولیدی غیر مجاز و اعمال قوانین و ضوابط در مورد آنها

-         نظارت بر اجرای ضوابط GMP جهت استقرار سیستم HACCP و استانداردهای بین المللی.

-         ارسال طرح ها و پیشنهادات تحقیقاتی به واحد های تحقیق و توسعه و آموزش معاونت غذا و دارو دانشگاه

-         بررسی مدارک مربوط به ISO22000 واحدهای تولیدی و پیگیری تائید از سوی وزارت متبوع .

 

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام