متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

   

 

                                                                                        

آزمایشگاه کنترل کیفیت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی زاهدان به عنوان آزمایشگاه مرکزی کنترل کیفی مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی زیر نظر معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان فعالیت می نماید. با بیش از 30 سال سابقه به‌عنوان آزمایشگاه سطح یک رتبه‌بندی گردیده است. این آزمایشگاه با 15 نفر پرسنل رسمی، پیمانی و قراردادی در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی در رشته‌های صنایع غذایی، شیمی، علوم آزمایشگاهی، میکروبیولوژی و زیست‌شناسی تحت‌نظر معاون غذا و دارو دانشگاه وظیفه کنترل بهداشت و سلامت مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی را از طریق  بررسی وضعیت ظاهری و انجام آزمون‌های فیزیکوشیمیایی، میکروب شناسی، آنالیز دستگاهی و بافت شناسی براساس استانداردهای ملی ایران را برعهده دارد.

 

 

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام