تضمین کیفیت از زیر مجموعه های مهم مدیریت آزمایشگاه بوده و رسالت آن ایجاد هماهنگی، سازماندهی و هدایت کلیه امور مدیریتی وکیفی تعیین شده جهت دستیابی به اهداف آزمایشگاه می باشدکه از طریق نظامنامه همه فرآیندهای مرتبط با فعالیت آزمایشگاه را تشریح و تایید می نماید.
آزمایشگاه کنترل غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با توجه به سطح 1 بودن در استان بعنوان آزمایشگاه مرجع ، با به کارگیری روشهای معتبر با هدف افزایش سطح رضایت مشتریان خود، از طریق ارائه خدمات آزمایشگاهی با کیفیت، موارد زیر را سرلوحه عملکرد خود قرار داده است :
· به کارگیری افراد توانمند و با دانش فنی مرتبط و دارای صلاحیت در آزمایشگاه، برای اطمینان از انجام صحیح و دقیق آزمون ها
· ایجاد انگیزش، ارتقای سطح مهارت و کارایی کارکنان از طریق آموزشهای مدون و مستمر
· توسعه دامنه آزمونهای مرتبط،
· ارتباط مناسب با تامین کنندگان و پیمانکاران صلاحیتدار
· بهبود مستمر در مجموعه فعالیتها و عملکردهای آزمایشگاه
· پیگیری به موقع و مناسب شکایات رسیده از سوی مشتریان و ارزیابی رضایت مندی آنان
· پیشگیری وکاهش ریسكهای خطر و جنبه های زیست محیطی موجود در آزمایشگاه
سیستم تضمین کیفیت آزمایشگاه باید وقوع هر انحرافی را در محیط آزمایشگاه اعم از سیستم تضمین کیفیت ویا فنی ،شناسایی نموده و اقدامات لازم را جهت پیشگیری و به حداقل رساندن خطاها انجام دهد.
سیستم تضمین کیفیت شامل : نظامنامه ،منشور اخلاقی، آموزش ،کالیبراسیون، بررسی شکایت،انتخاب وتعیین صلاحیت کارکنان ،تدوین روش های اجرایی، بررسی عدم انطباق ها واقدامات اصلاحی ،ارزیابی پیمانکاران فرعی و.. می باشد.