برگزاری دوره آموزشی دو روزه "ایزو 22000" با حضور مدرس سازمان غذا و دارو
برگزاری دوره آموزشی دو روزه "ایزو 22000" با حضور مدرس سازمان غذا و دارو- گزارش تصویری
💢 ضامن سلامتی خود و اطرفیان مان باشیم.
✅ هم استانی گرامی برای ثبت و پیگیری شکایات خود در خصوص فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی می توانید از طریق سامانه های ذیل اقدام نمائید
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
کمبود مقطعی دارو دفروکسامین برطرف شد
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر از رفع کمبود مقطعی داروی دفروکسامین داد.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
تاثیر چاپ نشانگرهای رنگی غذا به ارتقاء سواد سلامت مردم در خصوص تغذیه
چاپ نشانگر های رنگی غذا، نقش بسزایی در ارتقاء سواد سلامت مردم در حوزه تغذیه شده است.
برگزاری مراسم زنگ سلامت غذا و توزیع صبحانه سلامت در یکی از مدارس حاشیه شهر زاهدان
برگزاری مراسم زنگ سلامت غذا و توزیع صبحانه سلامت در یکی از مدارس حاشیه شهر زاهدان
آغاز گرامیداشت هفته غذا در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از برگزاری ویژه برنامه های گرامیداشت هفته ملی غذا خبر داد.
پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته ملی غذا
پیام دکتر هاشمی شهری، رییس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مناسبت هفته ملی غذا
عناوین روزهای هفته ملی غذا (۲۰لغایت ۲۴مهر ماه)
هفته ملی غذا (۲۰لغایت ۲۴مهر ماه) «اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقا سلامت»
فراخوان مسابقه موشن گرافیک
فراخوان مسابقه موشن گرافیک
برگزاری دوره آموزشی ویژه مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت پوشش
دوره آموزشی دو روزه با موضوعات "آشنایی با سامانه TTAC و نگهدارنده ها در مواد غذایی" برای مسئولین فنی واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در زاهدان برگزار شد.