متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1396/11/29 - 10:03
  • - تعداد بازدید: 999
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انجام طرح پایش کیفیت آرد و نان شهر زاهدان

مهندس حسین حقانی فر، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طرح بازید و پایش وضعیت نانوایی های شهر زاهدان توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و با مشارکت مرکز بهداشت زاهدان از اواخر دی ماه سال جاری آغاز گردیده و کماکان درحال اجراست.

مهندس حسین حقانی فر، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: طرح بازید و پایش وضعیت نانوایی های شهر زاهدان توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان و با مشارکت مرکز بهداشت زاهدان از اواخر دی ماه سال جاری آغاز گردیده و کماکان درحال اجراست. وی با بیان اینکه واحدهای تولیدی آرد تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، به طور منظم و مستمر مورد بازدید و نمونه برداری قرار می گیرد گفت: هم اکنون بالغ بر 300 باب نانوایی مجاز در سطح زاهدان و حومه درحال فعالیت می باشند که با برنامه ریزی صورت گرفته در فاز اول اجرای طرح، از حداقل 10 درصد آنها بصورت تصادفی بازدید و نمونه برداری بعمل آمد. مهندس حقانی فر افزود: از ابتدای اجرای طرح تاکنون از تعداد 27 باب نانوایی بازدید و 31 مورد نمونه برداری از آرد موجود در نانوایی ها صورت گرفته است. گفتنی است چندی پیش فرماندار محترم زاهدان با ارسال لوح سپاس از عملکرد مدیریت نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی زاهدان در زمینه همکاری در بهبود و ساماندهی امورآرد و نان شهرستان زاهدان تقدیر نموده است.
  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 17479
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام