متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

این بخش آزمایشگاه از قسمت های مختلف تشکیل و با توجه به تجهیزات موجود مانند اسپکتروفتومتر ،دستگاه هضم وتقطیر اتومات پروتئین ،روتاری ،کرایو استار وسوکسله اتومات و.....،قادر به انجام آزمونهای فیزیکی، شیمیایی و کنترل کیفی فرآورده ها،  مطابق با  استاندارد های ملی وبین الملی می باشد.

 

آزمایشگاه کنترل غذا ودارو زاهدان  با دارا بودن بخش های لبینیات،غلات،گوشت وفراورده ها ،نوشیدنی ها ،غنی سازی آرد ،آب وعرقیات، فراورده های قندی  و...... قادر به انجام  آزمون هایی مانند  اندازه گیری فعالیت دیاستازی،HMF، پرولین، ساکارز، نسبت فروکتوز به گلوکز، فیبر،خاکستر کل، خاکستر سولفاته، خاکستر نامحلول در اسید، چربی، اسیدیته، نمک، فرمالدهید، عدد زئین، میزان آمونیاک آزاد، عدد پراکسید، قلیائیت آزاد بر حسب NAOH، سختی کل، مواد جامد محلول، مواد معدنی، رنگ در محلول، انیدرید سولفورو، قند اینورت و.....   می باشد.

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام