متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1399/03/13 - 14:42
  • - تعداد بازدید: 376
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 20
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

انسولین قلمی در داروخانه های منتخب زاهدان سیزدهم خرداد توزیع شده است

در رابطه با تهیه انسولین های معمولی نظیر NPH و رگولار هم اکنون مشکلی در سطح استان وجود ندارد

 انسولین قلمی در داروخانه های منتخب زاهدان سیزدهم خرداد توزیع شده است 

 

سهمیه خردادماه انسولین قلمی، سیزدهم در بین داروخانه های خصوصی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توزیع شده است.

به گزارش روابط عمومی- دکتر فرجیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این خبر افزود: مطابق سیاستگذاری انجام شده توسط سازمان غذا و دارو با هدف مدیریت توزیع و مصرف دارو، برخی اقلام دارویی وارداتی مانند انسولین، بصورت سهمیه بندی شده و در بازه های زمانی معین در اختیار استان ها قرار می گیرند.

وی با تاکید بر اینکه در رابطه با تهیه انسولین های معمولی نظیر NPH و رگولار هم اکنون مشکلی در سطح استان وجود ندارد گفت: صرفا سهولت در مصرف، باعث شده است رغبت بیماران بیشتر به سمت استفاده از انسولین های قلمی باشد.

دکتر فرجیان در رابطه با کمبودهای دارویی نیز گفت: متاسفانه به دلیل تحریم های ظالمانه و محدودیت های بین المللی بوجود آمده، گاها واردات اقلام دارویی، با مشکلاتی مواجه می شود که این موضوع سبب بروز کمبودهای مقطعی در سراسر کشور می شود و مختص یک استان و یا منطقه جغرافیایی خاص نیست.

وی تصریح کرد: کارشناسان دارویی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بصورت روزانه کمبودها و درخواست های دارویی مراکز تحت پوشش را رصد می نمایند و این معاونت حداکثر تلاش خود را برای تامین و برطرف کردن کمبود پیش آمده در کوتاهترین زمان ممکن، انجام می دهد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در خاتمه گفت: هم استانی های گرامی می توانند مشکلات پیش آمده در تامین داروهای مورد نیاز خود را از طریق شماره تلفن 190، مرکز اطلاع رسانی و پیگیری کمبودهای دارویی معاونت غذا و دارو پیگیری نمایند.

 

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 27525
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام