بازدید مدیریت وکارشناسان معاونت غذا و دارو ازانبارهای شرکت های پخش خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
.jpeg)
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مدیریت وکارشناسان معاونت غذا و دارو ازانبارهای شرکت های پخش خوراکی و آشامیدنی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بازدید به عمل آوردند.
دکتر مریم بیگمی مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فراروده های خوراکی،آشامیدنی ،آرایشی و بهداشتی دانشگاه گفت :
با توجه به اهمیت انبارهای غذایی و آشامیدنی به عنوان اولین حلقه از زنجیره عظیم توزیع مواد غذایی در کشور و همچنین براساس تکالیف محوله سازمانی، اقدامات گسترده ای در خصوص ساماندهی انبارهای غذایی و آشامیدنی طی سنوات اخیر انجام گرفته است که این امر موجب افزایش چشمگیر در تعداد شرکت های غذایی تحت پوشش این حوزه گردیده است.
وی افزود : ارزیابی انبارها غذایی و آشامیدنی در سامانه جامع وزارت بهداشت(تیتک) در طی هر بازدید جهت حصول اطمینان از شرایط انبارهای نگهداشت مواد غذایی بصورت ماهیانه انجام می پذیرد و در صورت عدم کسب امتیاز لازم و مشاهده تخلف، مطابق ضوابط مربوطه، پیگیری قانونی لازم انجام خواهد گردید.