برگزاری دو دوره آموزشی به مناسبت هفته ملی مهارت جهت کارکنان اداره کل فنی و حرفه ای استان
دو دوره آموزشی یکروزه با عناوین "برچسب گذاری موادغذایی و آشامیدنی و نشانگر رنگی تغذیه ای" و "مضرات مصرف فرآورده های آرایشی و بهداشتی قاچاق و غیرمجاز" به مناسبت هفته ملی مهارت توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر موادغذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای کارکنان اداره کل فنی و حرفه ای استان سیستان و بلوچستان در محل این اداره کل برگزار گردید.

comment