تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی
پرسنل شاغل در واحدهای تولیدی، به ویژه کارکنانی که در خط تولید کار می کنند، باید به حداقل تجهیزات مانند ماسک و دستکش مجهز باشند و این موضوع در چک لیست های بازرسی نیز لحاظ خواهد شد.

تشدید نظارت بر اجرای پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی
با شروع موج جدید بیماری کووید19 در استان، نظارت ها بر رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی در کارخانجات و واحدهای تولیدی و توزیعی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تشدید شده است.
دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب، گفت: پرسنل شاغل در واحدهای تولیدی، به ویژه کارکنانی که در خط تولید کار می کنند، باید به حداقل تجهیزات مانند ماسک و دستکش مجهز باشند و این موضوع در چک لیست های بازرسی نیز لحاظ خواهد شد.
وی افزود: یکی دیگر از اقدامات مورد توجه بازرسان وکارشناسان، غربالگری تمام پرسنل توسط مسئول فنی واحد است که باید در صورت داشتن علائم، از ورود افراد مشکوک با علائم تنفسی به واحد جلوگیری شود.
دکتر بیگمی ادامه داد: تامین مواد ضدعفونی کننده، دستکش، ماسک و سایر اقلام حفاظتی بر عهده مدیر واحد تولیدی است و مسئول فنی واحد نیز موظف است بر اجرای ضوابط و دستورالعمل ها نظارت نماید.
comment