ثبت مشخصات تمامی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در سامانه کشوری استعلام پروانه های بهداشتی
در حال حاضر تعداد دویست و چهار فرآورده خوراکی و آشامیدنی مجاز در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توسط صنایع غذایی استان تولید و عرضه می شوند که تمام این محصولات از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پروانه بهداشتی ساخت دریافت کرده اند

ثبت مشخصات تمامی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در سامانه کشوری استعلام پروانه های بهداشتی
مشخصات و شماره پروانه ساخت تمامی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی مجازی که در منطقه جغرافیایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تولید می شوند، در سامانه کشوری استعلام پروانه های بهداشتی ثبت شده است.
دکتر رضا کیخا، سرپرست معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این موضوع، گفت: در حال حاضر تعداد دویست و چهار فرآورده خوراکی و آشامیدنی مجاز در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توسط صنایع غذایی استان تولید و عرضه می شوند که تمام این محصولات از معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان پروانه بهداشتی ساخت دریافت کرده اند.
وی افزود: در شش ماهه نخست سال جاری بیش از پانصد مورد بازدید فنی و بهداشتی از واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی و آشامیدنی در محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به عمل آمده و در همین رابطه بالغ بر سه تن مواد خوراکی و آشامیدنی غیرمجاز و غیرقابل مصرف توسط بازرسان و کارشناسان مواد غذایی و بهداشتی این معاونت کشف و معدوم شده است.
دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این رابطه گفت: تمامی واحدهای تولیدی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، حتما بایستی پیش از تولید و عرضه محصولات خود، مجوزهای بهداشتی لازم را از معاونت غذا و دارو، اخذ و برای هر فرآورده تولیدی خود یک شماره هفت رقمی بعنوان پروانه بهداشتی ساخت دریافت نمایند که این شماره برای هر محصول انحصاری است.
وی تصریح کرد: تنها صرف وجود شماره پروانه بهداشتی ساخت بر روی محصول، نشانه صحت و سلامت آن نیست زیرا ممکن است شماره درج شده جعلی ویا فاقد اعتبار باشد؛ بنابراین لازم است خریدار با مراجعه به سامانه الکترونیکی استعلام پروانه های بهداشتی به آدرس www.fdacrm.ir از صحت شماره پروانه بهداشتی درج شده اطمینان حاصل نماید.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اشاره به اینکه سامانه کشوری استعلام پروانه های بهداشتی غذا و دارو از تابستان سال 97 راه اندازی شده است، اظهار داشت: در شش ماهه نخست سال جاری 97 مورد شکایت درخصوص فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی توسط کارشناسان این مدیریت دریافت و پاسخ داده شده است.
به گفته دکتر بیگمی، در حال حاضر خدماتی از قبیل ثبت درخواست و اخذ پروانه بهداشتی ساخت، استعلام پروانه های بهداشتی، اعلام شکایت و رسیدگی به شکایات محصولات غذایی و بهداشتی از طریق این سامانه به مراجعین محترم ارائه می شود.
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از هم استانی های گرامی نیز درخواست کرد: چنانچه با محصولی که شماره پروانه ساخت آن در سامانه استعلام پروانه های بهداشتی ثبت نشده بود، مواجه شدند علاوه بر طرح شکایت از طریق سامانه مذکور، جهت رسیدگی سریعتر موضوع را از طریق شماره تلفن 33372083 - مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات غذا، آرایشی و بهداشتی- به کارشناسان مربوطه نیز گزارش نمایند.
comment