متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1401/03/07 - 08:52
  • - تعداد بازدید: 104
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 40
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

رشد سه برابری شرکت های پخش مواد غذایی دارای مجوز در یکسال اخیر

در راستای ساماندهی وضعیت شرکت های پخش غذایی و آشامیدنی مستقر در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، اطلاعات لازم از دستگاه های ذیربط اخذ شده و شناسایی و بازدید از سایر واحدهای مشمول نیز در دستور کار بازرسان این مدیریت قرار گرفته است.

رشد سه برابری شرکت های پخش مواد غذایی دارای مجوز در یکسال اخیر


هرگونه تولید، واردات، ذخیره سازی، نگهداری، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و آشامیدنی به شکل مواد اولیه و فرآورده نهایی (محصول) مشمول ثبت اطلاعات در سامانه رهگیری و کنترل اصالت (TTAC) می باشد.

 

دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: در راستای ساماندهی وضعیت شرکت های پخش غذایی و آشامیدنی مستقر در منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، اطلاعات لازم از دستگاه های ذیربط اخذ شده و شناسایی و بازدید از سایر واحدهای مشمول نیز در دستور کار بازرسان این مدیریت قرار گرفته است.  

 

وی تصریح کرد: یکی از گام های موثر حوزه نظارت و ارزیابی مواد غذایی و آشامیدنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در طی یکسال اخیر، ساماندهی وضعیت شرکت های پخش مواد غذایی بوده است که با برنامه ریزی ها و پیگیری های به عمل آمده تعداد شرکت های دارای مجوز از این مدیریت در یکسال اخیر بیش از سه برابر رشد داشته است.

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 36847
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام