سلامت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی استان، در سطح عرضه نیز کنترل و ارزیابی می شود
علاوه بر پایش و ارزیابی مستمر فعالیت صنایع غذایی استان، کیفیت محصولات تولیدی این واحدها در سطح عرضه نیز بصورت تصادفی در قالب بازدیدهای مشترک مورد ارزیابی قرار می گیرد.

سلامت فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی استان، در سطح عرضه نیز کنترل و ارزیابی می شود
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: به منظور ایجاد اطمینان عمومی و افزایش سطح سلامت و ایمنی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی تولیدی استان و جلوگیری از فعالیت های غیرمجاز و آسیب رسان به سلامت جامعه، فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در سطح عرضه نیز ارزیابی و کنترل می شوند.
دکتر رضا کیخا ادامه داد: علاوه بر پایش و ارزیابی مستمر فعالیت صنایع غذایی استان، کیفیت محصولات تولیدی این واحدها در سطح عرضه نیز بصورت تصادفی در قالب بازدیدهای مشترک مورد پایش و ارزیابی قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون بازدیدهای مشترک متعددی با همراهی دیگر دستگاه های دخیل در امر سلامت و امنیت غذایی استان، از مراکز و فروشگاه های بزرگ عرضه محصولات غذایی در زاهدان به عمل آمده است و با متخلفین نیز برخورد قانونی لازم صورت پذیرفته است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با توصیه به همشهریان در خصوص توجه به درج پروانه بهداشتی ساخت و نشان سازمان غذا و دارو بر روی بسته بندی فرآورده های غذایی، گفت: هم استانی های گرامی می توانند درصورت مشاهده هر گونه تخلف در این زمینه، موضوع را جهت پیگیری از طریق شماره تلفن 33372083 (مرکز اطلاع رسانی و رسیدگی به شکایات غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان) گزارش نمایند.
comment