نشست هم اندیشی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت پوشش
مسئولین فنی واحدهای تولیدی پیشنهادات، انتقادات و مشکلات خود در واحدهای تولیدی را با مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان این مدیریت، در میان گذاشتند.

نشست هم اندیشی مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با مسئولین فنی واحدهای تولیدی تحت پوشش
دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در این جلسه گفت: مسئولین فنی به عنوان نماینده ما، ناظر بر عملکرد واحد تولیدی هستند.
وی ادامه داد: بر طبق ماده 32 قانون تعزیرات، حضور دائم مسئول فنی در زمان تولید الزامی است و تولید در شرایط عدم حضور مسئول فنی تخلف محسوب می شود.
دکتر بیگمی تاکید داشت: مسئولین فنی واحدهای تولیدی در تکمیل فرم های خود اظهاری عملکرد سال جاری حداکثر دقت را به خرج دهند؛ واحدهایی که در رتبه بندی امتیاز پایین کسب کنند، در نوبت بعدی بطور مستقیم توسط کارشناسان سازمان غذا و دارو مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.
در ادامه، مسئولین فنی واحدهای تولیدی پیشنهادات، انتقادات و مشکلات خود در واحدهای تولیدی را با مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و کارشناسان این مدیریت، در میان گذاشتند.
در پایان این نشست از مسئولین فنی برتر بر اساس عملکرد واحدهای تولیدی در هفته ملی غذا توسط مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اهدا لوح سپاس، تقدیر به عمل آمد.
comment