پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
برای نخستین بار، برنامه پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صورت ویدئو کنفرانسی و برخط انجام شد.

پایش و ارزیابی عملکرد ویدئو کنفرانسی در معاونت غذا و دارو دانشگاه
برای نخستین بار، برنامه پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صورت ویدئو کنفرانسی و برخط انجام شد.
دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: ارزشیابی عملکرد مطابق برنامه ای که از قبل اعلام شده بود، در دو مرحله، ارزیابی مستندات و پایش بازرسی های میدانی به صورت ویدئو کنفرانس انجام گرفت.
وی ادامه داد: در مرحله میدانی، تیم های بازرسی با نظارت مستقیم و برخط کارشناسان اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذت و دارو از واحدهای تولیدی بازدید به عمل آوردند.
دکتر بیگمی تصریح کرد: عملکرد مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در دانشگاه های علوم پزشکی، هر ساله توسط اداره کل مربوطه در سازمان غذا و دارو مورد ارزیابی قرار می گیرد که امسال به دلیل شیوع کرونا، این ارزیابی به شکل غیرحضوری و از طریق برگزاری وبینار به انجام رسید.
comment