متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1400/03/14 - 14:42
  • - تعداد بازدید: 137
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

برای نخستین بار، برنامه پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صورت ویدئو کنفرانسی و برخط انجام شد.

پایش و ارزیابی عملکرد ویدئو کنفرانسی در معاونت غذا و دارو دانشگاه

 

برای نخستین بار، برنامه پایش و ارزیابی عملکرد مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به صورت ویدئو کنفرانسی و برخط انجام شد.

 

دکتر مریم بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت:  ارزشیابی عملکرد مطابق برنامه ای که از قبل اعلام شده بود، در دو مرحله، ارزیابی مستندات و پایش بازرسی های میدانی به صورت ویدئو کنفرانس انجام گرفت.

 

وی ادامه داد: در مرحله میدانی، تیم های بازرسی با نظارت مستقیم و برخط کارشناسان اداره کل نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذت و دارو از واحدهای تولیدی بازدید به عمل آوردند.

 

دکتر بیگمی تصریح کرد: عملکرد مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی و آشامیدنی در دانشگاه های علوم پزشکی، هر ساله توسط اداره کل مربوطه در سازمان غذا و دارو مورد ارزیابی قرار می گیرد که امسال به دلیل شیوع کرونا، این ارزیابی به شکل غیرحضوری و از طریق برگزاری وبینار به انجام رسید.

 

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 32509
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام