مهندس مریم اسلامی، مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توانایی اندازه گیری باقیمانده بیش از 200 نوع آفت کش در محصولات خام غذایی را دارد
آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی نظیر GcMass و Hplc، توانایی اندازه گیری باقیمانده 220 نوع آفت کش مختلف کشاورزی را دارد.

آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توانایی اندازه گیری باقیمانده بیش از 200 نوع آفت کش در محصولات خام غذایی را دارد
مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این موضوع گفت: آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی نظیر GcMass و Hplc، توانایی اندازه گیری باقیمانده 220 نوع آفت کش مختلف کشاورزی را دارد.
مهندس مریم اسلامی افزود: با توجه به توانمندی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو زاهدان در سنجش سموم و آفت کش ها، امسال سازمان غذا و دارو مسئولیت اجرای برنامه ملی پایش آلاینده های محصولات منتخب کشاورزی در قطب هشتم کشوری را به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سپرده است.
وی همچنین گفت: در راستای اجرای این برنامه، تاکنون بیش از 180 نمونه محصولات زراعی و باغی از معاونت غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی قطب هشتم دریافت شده است.
به گفته مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، خیار جالیزی و گلخانه ای، گوجه جالیزی و گلخانه ای، سیب درختی، پرتقال، سبزیجات برگی، اسفناج، سیب زمینی و پیاز، ده محصول باغی و زارعی هستند که میزان نیترات، سرب، کادمیوم و باقیمانده انواع آفت کش ها در آنها مورد ارزیابی و پایش قرار می گیرد.
گفتنی است برنامه ملی پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی و طرح ارتقای سلامت محصولات منتخب کشاورزی از فرودین ماه آغاز شده و تا پایان اسفندماه ادامه دارد.
comment