متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1400/05/12 - 13:41
  • - تعداد بازدید: 165
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مهندس مریم اسلامی، مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توانایی اندازه گیری باقیمانده بیش از 200 نوع آفت کش در محصولات خام غذایی را دارد

آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی نظیر GcMass و Hplc، توانایی اندازه گیری باقیمانده 220 نوع آفت کش مختلف کشاورزی را دارد.

 آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان توانایی اندازه گیری باقیمانده بیش از 200 نوع آفت کش در محصولات خام غذایی را دارد

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این موضوع گفت: آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته آزمایشگاهی نظیر GcMass و Hplc، توانایی اندازه گیری باقیمانده 220 نوع آفت کش مختلف کشاورزی را دارد.

مهندس مریم اسلامی افزود: با توجه به توانمندی آزمایشگاه کنترل غذا و دارو زاهدان در سنجش سموم و آفت کش ها، امسال سازمان غذا و دارو مسئولیت اجرای برنامه ملی پایش آلاینده های محصولات منتخب کشاورزی در قطب هشتم کشوری را به معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان سپرده است.

وی همچنین گفت: در راستای اجرای این برنامه، تاکنون بیش از 180 نمونه محصولات زراعی و باغی از معاونت غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی قطب هشتم دریافت شده است.

به گفته مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، خیار جالیزی و گلخانه ای، گوجه جالیزی و گلخانه ای، سیب درختی، پرتقال، سبزیجات برگی، اسفناج، سیب زمینی و پیاز، ده محصول باغی و زارعی هستند که میزان نیترات، سرب، کادمیوم و باقیمانده انواع آفت کش ها در آنها مورد ارزیابی و پایش قرار می گیرد.

گفتنی است برنامه ملی پایش باقیمانده آفت کش ها، فلزات سنگین و نیترات در محصولات کشاورزی و طرح ارتقای سلامت محصولات منتخب کشاورزی از فرودین ماه آغاز شده و تا پایان اسفندماه ادامه دارد.

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 33263
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام