متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1400/10/22 - 11:13
  • - تعداد بازدید: 177
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 32
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد:

تعطیلی یک باب داروخانه خصوصی و معرفی 5 داروخانه به مراجع قانونی در زاهدان طی ماه گذشته

قیمت مصوب و رسمی داروها از طریق سامانه تیتک سازمان غذا و دارو به آدرس https://mobile.ttac.ir در دسترس عموم قرار می گیرد و داروخانه نیز مکلف است بر همین مبنا دارو را عرضه نماید.

 تعطیلی یک باب داروخانه خصوصی و معرفی 5 داروخانه به مراجع قانونی در زاهدان طی ماه گذشته


در راستای حفظ و صیانت از حقوق شهروندان، با رای کمیسیون ماده 20 امور داروخانه ها و توزیع دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، پروانه صلاحیت تاسیس یک باب داروخانه در زاهدان به دلیل انجام تخلفات مکرر و عدم رعایت اخلاق حرفه ای،  به مدت سه ماه به حالت تعلیق درآمد.

 دکتر رضا کیخا، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با اعلام این موضوع، گفت: از ابتدای دی ماه تا کنون، بیش از 70 مورد بازدید و بازرسی از داروخانه ها به عمل آمده و طی این مدت 5 باب داروخانه به علت تخلفات آیین نامه ای به مراجع ذیصلاح قانونی معرفی و به 9 باب داروخانه نیز تذکر داده شده است.

 به گفته دکتر کیخا، قیمت مصوب و رسمی داروها از طریق سامانه تیتک سازمان غذا و دارو به آدرس https://mobile.ttac.ir در دسترس عموم قرار می گیرد و داروخانه نیز مکلف است بر همین مبنا دارو را عرضه نماید.

دکتر کیخا از هم استانی های گرامی خواست: درصورت مشاهده تخلفاتی نظیرگرانفروشی، کم فروشی ویا عرضه اقلام غیرمجاز در داروخانه موضوع را از طریق شماره تلفن 190 و یا شماره تلفن 33372062 گزارش نمایند.

 

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 35176
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام