متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

 

تضمین کیفیت از زیر مجموعه های مهم مدیریت آزمایشگاه بوده و رسالت آن ایجاد  هماهنگی، سازماندهی و هدایت کلیه امور مدیریتی وکیفی  تعیین شده جهت دستیابی به اهداف آزمایشگاه می باشدکه از طریق نظامنامه همه فرآیندهای مرتبط با فعالیت آزمایشگاه را تشریح و تایید می نماید.

 

آزمایشگاه کنترل غذا ودارو  دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با توجه به سطح 1 بودن در استان بعنوان آزمایشگاه مرجع ، با به کارگیری روشهای معتبر با هدف افزایش سطح رضایت مشتریان خود، از طریق ارائه خدمات آزمایشگاهی با کیفیت، موارد زیر را سرلوحه عملکرد خود قرار داده است :

·       به کارگیری افراد توانمند و با دانش فنی مرتبط  و دارای صلاحیت در آزمایشگاه، برای اطمینان از انجام صحیح و دقیق آزمون ها

·       ایجاد انگیزش، ارتقای سطح مهارت و کارایی کارکنان از طریق آموزشهای مدون و مستمر

·       توسعه دامنه آزمونهای مرتبط،

·       ارتباط مناسب با تامین کنندگان و پیمانکاران صلاحیتدار

·        بهبود مستمر در مجموعه فعالیتها و عملکردهای آزمایشگاه

·       پیگیری به موقع و مناسب شکایات رسیده از سوی مشتریان و ارزیابی رضایت مندی آنان

·        پیشگیری وکاهش ریسکهای خطر و جنبه های زیست محیطی موجود در آزمایشگاه

 

سیستم تضمین کیفیت آزمایشگاه باید وقوع هر انحرافی را در محیط آزمایشگاه اعم از سیستم تضمین کیفیت ویا  فنی ،شناسایی نموده و اقدامات لازم را جهت  پیشگیری و به حداقل رساندن خطاها  انجام دهد.

 

سیستم تضمین کیفیت  شامل : نظامنامه ،منشور اخلاقی، آموزش ،کالیبراسیون، بررسی شکایت،انتخاب وتعیین صلاحیت کارکنان ،تدوین روش های اجرایی، بررسی عدم انطباق ها واقدامات اصلاحی ،ارزیابی پیمانکاران فرعی و.. می باشد.

 کارشناسان بخش :

خانم مهندس میرکازهی

خانم مهندس مریم علوی

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام