برگزاری دوره آموزشی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت کارشناسان غذا و دارو شهرستانهای تابعه
درراستای ارزیابی عملکرد شبکه های بهداشت ودرمان , دوره آموزشی دو روزه به میزبانی مدیریت نظارت و ارزیابی فرراورده های خوراکی ,آشامیدنی,آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان جهت کارشناسان غذا و دارو شهرستان های تابعه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ,,درراستای ارزیابی عملکرد کارشناسان غذا و دارو شهرستان های خاش ,سراوان و سیب و سوران ,دوره آموزشی دو روزه به میزبانی مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده های خوراکی ,آشامیدنی ,آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو برگزار شد.
هدف از برگزاری این دوره , آموزش و شناسایی اقلام قاچاق آرایشی و بهداشتی ,ثبت منبع و ثبت فراورده در سامانه TTAC جهت واحد های تولیدی غذایی ,آرایشی و بهداشتی,آشنایی با ضوابط استقرار طرح و حداقل ضوابط واحد های تولیدی مواد غذایی ,آرایشی و بهداشتی و ارایه کلیه بخش نامه ها و ضوابط و دستورالعمل های آماری بوده است.
comment