متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1398/07/21 - 09:53
  • - تعداد بازدید: 590
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 23
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز گرامیداشت هفته غذا در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از برگزاری ویژه برنامه های گرامیداشت هفته ملی غذا خبر داد.

 

آغاز گرامیداشت هفته غذا در دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از برگزاری ویژه برنامه های گرامیداشت  هفته ملی غذا خبر داد.

در راستای تشریح برنامه ها و برگزاری هرچه باشکوه تر هفته ملی غذا و روز جهانی غذا، نشست صبحانه سلامت با حضور اعضای هیات رییسه، مدیران و اعضای هیئت علمی دانشگاه، اعضای جامعه مسئولین فنی استان و کارکنان معاونت غذا ودارو در محل ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برگزار شد.

دکتر فرزانه فرجیان در این جلسه با اشاره به شعار سال جاری روز ملی غذا با عنوان « اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت» اظهار داشت: برنامه های امسال با محوریت فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در راستای کاهش مصرف قند، نمک و چربی و موضوعات مرتبط با معرفی  نشان های ایمنی و سلامت مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از جمله نشانگر رنگی تغذیه ای، برچسب کنترل اصالت و سلامت، نشان تراریخته و همچنین فواید محصولات غذایی ویژه و فرا سودمند برگزار می شود.

وی درخصوص برنامه های معاونت غذا و دارو دانشگاه در این هفته گفت : برگزاری مراسم گرامیداشت روز جهانی غذا با حضور مدیران استانی و تقدیر از واحدهای برتر تولیدکننده مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی، برگزاری مراسم نواختن زنگ سلامت در یکی از مدارس حاشیه شهر زاهدان و توزیع صبحانه سالم و محتوای آموزشی بین دانش آموزان و برگزاری کارگاه آموزشی از جمله برنامه هایی است که در این هفته برگزار می شود.

در پایان این نشست اعضای هیات رییسه و مدیران دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از نمایشگاه صنایع تولیدی مواد غذایی و بهداشتی زاهدان که به مناسبت هفته ملی غذا در محل ساختمان ستاد مرکزی دانشگاه دایر شده بود، بازدید بعمل آوردند.

 

\\

 

\

 

 

  • گروه خبر : News,Slider
  • کد خبر : 24128
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام