متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1399/02/17 - 13:41
  • - تعداد بازدید: 443
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 19
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای موفقیت آمیز طرح ملی پایش فرآورده های غذایی و آشامیدنی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از اجرای صد درصدی و موفقیت آمیز طرح ملی پایش فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه (PMS) خبر داد.

 

اجرای موفقیت آمیز طرح ملی پایش  فرآورده های غذایی و آشامیدنی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از اجرای صد درصدی و موفقیت آمیز طرح ملی پایش فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه (PMS) خبر داد.

دکتر مریم بیگمی در رابطه با اهداف اجرای طرح PMS گفت: هر سال براساس شیوه نامه ابلاغی سازمان غذا و دارو به منظور پایش کیفی فرآورده های غذایی و آشامیدنی موجود در سطح عرضه و همچنین اطمینان از ایمنی و سلامت این دسته از محصولات، این طرح مطابق زمانبندی اعلام شده اجرا و نتایج حاصله پس از جمع بندی در فروردین ماه سال بعد به سازمان غذا و دارو ارسال می شود.

وی با اشاره به اجرای صد درصدی طرح PMS سال 98 اظهار داشت: این طرح در دو مرحله با موفقیت کامل انجام شد و در مجموع 359 محصول با نام های تجاری متفاوت مورد بررسی و نمونه برداری قرار گرفتند.

دکتر بیگمی در ادامه گفت: در اجرای برنامه PMS سال گذشته، 8 درصد نمونه های آزمون شده در حداقل یکی از مشخصه های آزمونی بررسی شده عدم انطباق داشته اند که سهم محصولات تولیدی داخل استان از این عدم انطباق ها کمتر از نیم درصد بوده است.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در رابطه با نمونه های نامنطبق عنوان کرد: تمامی عدم انطباق ها به دانشگاه های علوم پزشکی ناظر بر تولید محصول مربوطه و سازمان غذا و دارو جهت پیگیری و اقدامات بعدی اعلام می شود.

 


 

 

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 27214
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام