متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1402/07/18 - 13:35
  • - تعداد بازدید: 39
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 39
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری همایش روز جهانی غذا در ۲۴ مهر/ لزوم الصاق برچسب اعلام تراریختگی روی محصولات تراریخته

.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به نقل از ایفدانامدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان گفت: شعار روز جهانی فائو "آب زندگیست، آب غذاست"  ۷۲ درصد منابع آب شیرین صرف کشاورزی می‌شود، باید به سمتی برویم که با حفظ ایمنی غذا، از آب کمتری برای تولید استفاده شود. 

نهادهای بسیاری در زنجیره غذایی فعالند، که سازمان غذاودارو متولی سلامت و وزارت کشاورزی و صمت و سازمان‌های تابعه نیز دست‌اندر کار هستند.

نظارت بر تولید و نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی، واردات و صادرات یکی از وظایف سازمان غذا و دارو است.

مرکز تحقیقات آب در آزمایشگاه مرجع تمامی پارامترهای لازم برای سلامت و ایمنی آب‌های بسته‌بندی را مدنظر قرار می‌دهد. بیش از ۲۹ هزار نمونه فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی از لحاظ وجود فلزات سنگین طی دو سال اخیر پایش شده‌اند.

۳۶۰ پروانه آرد کامل صادر شده که ماحصل آن می‌تواند فراورده‌های غذایی دیگر باشد.

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 44077
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام