متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

 

شرح وظایف مدیریت

نظارت بر مواد غذیی ،‌آشامیدنی ،‌آرایشی و بهداشتی

 

پاسخگویی به استعلام سازمان های صنعت، معدن و تجارت ، جهاد کشاورزی، مجمع امور صنفی (اتحادیه ها) استان در رابطه با احداث واحد های تولیدی (اعم از کارخانه ، کارگاهی، مشاغل خانگی) از طریق کارشناسی محل استقرار واحد تولیدی و بررسی انطباق آن با ضوابط مربوطه

اخذ مدارک لازم، بررسی و تشکیل پرونده جهت صدور، اصلاح یا تمدید پروانه های بهداشتی (بهره برداری ، مسئول فنی، ساخت، شناسه نظارت) ، ظرفیت خالی وانطباق با ضوابط و دستورالعمل ها و استاندارد های مربوطه

تشکیل کمیته های فنی تخصصی صدور، تمدید و اصلاح پروانه های بهداشتی (بهره برداری ، مسئول فنی، ساخت، شناسه نظارت) ، ظرفیت خالی وانطباق با ضوابط و دستورالعمل ها مربوطه

نظارت مستمر بر رعایت کامل شرایط و ضوابط فنی و بهداشتی ونحوه تولید و انبارش محصولات از طریق بازدید از واحد های تولیدی، سردخانه ها، انبارهای نگهداری مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش

نظارت بر ایمنی، سلامت و کیفیت موادخوراکی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی از طریق نمونه برداری از محصولات واحد های تولیدی تحت پوشش و ارسال به آزمایشگاه معاونت و یا آزمایشگاههای طرف قرارداد و بررسی نتایج آزمایشگاهی موادغذایی به منظور دستیابی به راه های رفع مشکلات خطوط تولید

بازدید از محل واحد های تولیدی جدید و بررسی روند پیشرفت مراحل احداث و تجهیز این واحد ها جهت پاسخ به استعلام دستگاه های ذیربط

اجرای بخشنامه ها و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو و ابلاغ به واحدهای تولیدی تحت پوشش

ارزشیابی واحدهای تولیدی ، تشویق و حمایت از واحدهای برتر و جلب همکاری فعالان صنعت غذا

صدور گواهی بهداشت جهت صادرات مواد غذائی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی واحدهای تولیدی تحت پوشش

نظارت  بر واردات کالا  و صدور مجوز ورود ( گشایش ) و ترخیص جهت واردات مواد خام کشاورزی

 

کشف و شناسایی واحدهای غیر مجاز تولید مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی و معرفی به مراجع قضایی ذیصلاح و پیگیری آن

ضبط و توقیف کالاهای مشکوک به فساد و یا تقلبی، معدوم سازی و یا تغییر کاربری اقلام غیر قابل مصرف انسانی با هماهنگی مراجع قضایی ذیصلاح

اعلام لیست اقلام غیر مجازمواد خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی به معاونت بهداشتی

پیگیری و رسیدگی به شکایات واصله از سازمان غذا و دارو، دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ، شکایات مردمی و سایر ارگانها در مورد محصولات غذائی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی در اسرع وقت

بررسی فرمولاسیون ساخت و تأیید فرمول نهایی پس از تطبیق با مراجع و منابع معتبر و صدور پروانه ساخت کارخانجات تولید مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی و مؤسسات مشمول قانون

سیاستگذاری و مشارکت در تصمیم گیری در خصوص موضوعات مرتبط با غذا در استان و حضور فعال در کمیته های استانی از جمله: شیر مدارس ، شیر خانوار ، شورای سلامت و امنیت غذایی استان ، کمیسیون تعزیرات آرد و نان استانداری و ...

توزیع کوپنهای شیر خشک یارانه ای و نظارت بر روند عرضه شیر خشک در داروخانه ها و شرکت های پخش و جمع آوری و امحاء کوپن های باطله پس از طی تشریفات قانونی

برگزاری کمیته ها و کمیسیون های مرتبط مانند کمیته PMS دانشگاه ، کمیته های استانی و فرعی غنی سازی آرد و کمیسیون صدور پروانه های بهداشتی کارخانجات و موسسات مشمول قانون مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی

پیاده سازی طرح  های کشوری از جمله   (PMS) Post Marketing Surveillance   و غنی سازی آرد در استان

همکاری و مشارکت با سایر ادارات در زمینه اجرای طرح های مرتبط با مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی

پایش و ارزیابی عملکرد کارشناسان کنترل مواد غذائی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مستقر در ستاد و شبکه های بهداشت تحت پوشش

جمع آوری، طبقه بندی و تجزیه و تحلیل اطلاعات دریافتی در خصوص فعالیت کارخانجات و ارائه راهکارهای مناسب در خصوص کاهش تخلفات و رفع مشکلات احتمالی واحدهای تولیدی

تحقیق و بررسی در جهت چگونگی کاهش آلودگی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

نظارت بر اجرا و هدایت و تشویق واحدهای تولیدی در تطابق با قوانینGMP   و تلاش برای ایجاد بستر مناسب جهت اخذ گواهینامه های بین المللی

ارائه آمارعملکرد ماهیانه و سالیانه به مراکز ذیربط

اخذ هزینه های مربوط به واردات کالا و ارسال فیش های مربوطه به وزارتخانه

اعزام کارشناسان به کارگاه ها و سمینارهای آموزشی کشوری

اقدام به تشکیل کلاس های آموزشی، کنفرانس ها و سمینارها جهت آشنا ساختن کارشناسان با آخرین اطلاعات شغلی و علمی

ارائه مقالات علمی-پژوهشی در سمینارهای منطقه ای و کشوری

آموزش مسئولین فنی کارخانجات مواد غذائی وآشامیدنی در جهت ارتقاء توان علمی و حرفه ای

تشکیل دوره های آموزشی بدو استخدام جهت مسئولین فنی واحد های تولیدی

ارائه اطلاعات در رابطه با مواد غذایی ، آشامیدنی ، آرایشی و بهدا شتی به احاد مردم از طریق مرکز اطلاع رسانی مواد غذایی ،‌آرایشی و بهداشتی

اخذ کالابرگ های شیر مصنوعی اطفال از سازمان غذا و دارو و تحویل کالابرگ ها برحسب نیاز استان و شهرستان ها به مراکز بهداشتی

تحویل کالابرگ های باطله از داروخانه های سراسر استان

نظارت بر مراکز عرضه اقلام آرایشی و بهداشتی از جمله داروخانه ها و مراکز صنفی

همکاری در معدوم سازی کالاهای مکشوفه قاچاق

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام