متن استاتیک شماره 20 موجود نیست

شیمی

این بخش آزمایشگاه از قسمت های مختلف تشکیل و با توجه به تجهیزات موجود مانند اسپکتروفتومتر ،دستگاه هضم وتقطیر اتومات پروتئین ،روتاری ،کرایو استار وسوکسله اتومات و.....،قادر به انجام آزمونهای فیزیکی، شیمیایی و کنترل کیفی فرآورده ها،  مطابق با  استاندارد های ملی وبین المللی می باشد.

 

آزمایشگاه کنترل غذا ودارو زاهدان  با دارا بودن بخش های لبینیات،غلات،گوشت وفراورده ها ،نوشیدنی ها ،غنی سازی آرد ،آب وعرقیات، فراورده های قندی  و...... قادر به انجام  آزمون هایی مانند  اندازه گیری فعالیت دیاستازی،HMF، پرولین، ساکارز، نسبت فروکتوز به گلوکز، فیبر،خاکستر کل، خاکستر سولفاته، خاکستر نامحلول در اسید، چربی، اسیدیته، نمک، فرمالدهید، عدد زئین، میزان آمونیاک آزاد، عدد پراکسید، قلیائیت آزاد بر حسب NAOH، سختی کل، مواد جامد محلول، مواد معدنی، رنگ در محلول، انیدرید سولفورو، قند اینورت و.....   می باشد.

آرایشی و بهداشتی 

بخش آرایشی و بهداشتی با تکیه بر توانمندی ها و تلاش کارشناسان و امکانات دستگاهی مطابق با استانداردهای ملی از جمله دستگاه pH متر، ترازو با دقت  0/01  گرم، دستگاه آون، یخچال، بن ماری،  HPLCودستگاه جذب اتمی آزمون های تخصصی را بر روی محصولاتی مانند انواع صابون، شامپو، پوشک، مایع اسیدی توالت شوی، پودر شوینده، کرم مرطوب کننده، شیشه پاک کن، انواع کرم پودر‌ها، ریمل، خط چشم، رژ لب، و........انجام می دهد.

 

  کارشناسان بخش :

آقای مهندس محمد احسان علیزاده 

آقای مهندس احمد میری

خانم مهندس سمیه میری

خانم مهندس مهسا میری

خانم مهندس یگانه ناصرزاده

 

 

 

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام