متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
لیست اخبار صفحه :3
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین / پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی

ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین / پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی

معاون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو بر اهمیت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین تأکید کرد و از پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی خبر داد.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام