متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
لیست اخبار صفحه :3
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین / پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی

ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین / پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی

معاون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو بر اهمیت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین تأکید کرد و از پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی خبر داد.

هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف خودسرانه داروها برای مقابله و پیشگیری از گرمازدگی

هشدار سازمان غذا و دارو درباره مصرف خودسرانه داروها برای مقابله و پیشگیری از گرمازدگی

کارشناس دفتر نظارت و پایش مصرف فرآورده‌های سلامت‌محور با اشاره به شدت گرفتن موج گرما در کشور، نسبت به مصرف خودسرانه برخی داروها برای مقابله با گرمازدگی هشدار داد و گفت: در فصل گرما مهم‌ترین اقدام، آبرسانی کافی به بدن و پیشگیری از کم‌آبی است و هیچ دارویی جایگزین مصرف مناسب مایعات نمی‌شود.

خطر آلودگی‌های پنهان در فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی تقلبی

خطر آلودگی‌های پنهان در فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی تقلبی

مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو هشدار داد: مصرف فرآورده‌های خوراکی فاقد مجوز، به‌دلیل احتمال آلودگی به فلزات سنگین، میکروب‌های بیماری‌زا و ترکیبات شیمیایی خطرناک، می‌تواند سلامت مصرف‌کنندگان را به‌طور جدی تهدید کند.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام