در روز جهانی غذا برگزار شد:
برگزاری دوره آموزشی ویژه مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
دوره آموزشی دو روزه ویژه مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با موضوع اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی و کاهش میزان مصرف قند، نمک و چربی، به مناسبت روز جهانی غذا و هفته سلامت بانوان در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.

دوره آموزشی ویژه مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با موضوع اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی و کاهش میزان مصرف قند، نمک و چربی، به مناسبت روز جهانی غذا و هفته سلامت بانوان در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.
در روز دوم این دوره آموزشی خانم پاکدل، مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده به عنوان میهمان و آقای دکتر منصور شهرکی، عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان مدرس نیز حضور داشتند.
comment