متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • // - 01:38
  • - تعداد بازدید: 814
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در روز جهانی غذا برگزار شد:

برگزاری دوره آموزشی ویژه مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی

دوره آموزشی دو روزه ویژه مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با موضوع اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی و کاهش میزان مصرف قند، نمک و چربی، به مناسبت روز جهانی غذا و هفته سلامت بانوان در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.

دوره آموزشی ویژه مسئولین فنی کارخانجات و واحدهای تولیدی مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی با موضوع اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی و کاهش میزان مصرف قند، نمک و چربی، به مناسبت روز جهانی غذا و هفته سلامت بانوان در محل معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار گردید.

در روز دوم این دوره آموزشی خانم پاکدل، مشاور رییس دانشگاه در امور بانوان و خانواده به عنوان میهمان و آقای دکتر منصور شهرکی، عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان بعنوان مدرس نیز حضور داشتند.

 


  • گروه خبر : News,Slider
  • کد خبر : 19566
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام