متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
لیست اخبار صفحه :74
با رعایت پروتکل های بهداشتی، تا زمان ساخت داروی اختصاصی برای درمان کووید 19 مراقب سلامت خود باشید
توصیه معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به مردم:

با رعایت پروتکل های بهداشتی، تا زمان ساخت داروی اختصاصی برای درمان کووید 19 مراقب سلامت خود باشید

رعایت پروتکل های بهداشتی باعث می شود تا حتی در صورت وجود ویروس در محیط، تعداد کمتری از آن وارد بدن شود و به این شکل جلوی ابتلاء به بیماری گرفته می شود. در رابطه با ابتلاء کادر درمان به بیماری کووید-19 نیز باید یادآور شد که بدلیل آلودگی زیاد محیط کاری و ارتباط نزدیک با بیماران بدحال این عزیزان همواره در معرض خطر هستند.

ارائه بیش از نه و نیم میلیارد ریال مساعدت دارویی به بیماران خاص و صعب العلاج نیازمند در سال 1398
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان خبر داد:

ارائه بیش از نه و نیم میلیارد ریال مساعدت دارویی به بیماران خاص و صعب العلاج نیازمند در سال 1398

در طول سال گذشته بیش از چهار هزار بیمارخاص و صعب العلاج نیازمند در استان با مراجعه به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از مساعدت دارویی بهره مند شده اند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:  شرایط تحریم باعث کمبود برخی داروهای وارداتی شده است / نمونه ایرانی به میزان کافی موجود است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان: شرایط تحریم باعث کمبود برخی داروهای وارداتی شده است / نمونه ایرانی به میزان کافی موجود است

هدف اصلی دانشگاه های علوم پزشکی، تسریع و تسهیل دسترسی بیماران به دارو است و تاکیدی بر روی تامین نام تجاری و برند خاصی وجود ندارد.

استفاده از ماسک و دستکش برای تمامی کارکنان واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی و آشامیدنی استان الزامیست
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:

استفاده از ماسک و دستکش برای تمامی کارکنان واحدهای تولیدی و توزیعی مواد غذایی و آشامیدنی استان الزامیست

شیوه نامه پیشگیری و مبارزه با شیوع ویروس کرونا به تمامی کارخانجات، واحدهای تولیدی، انبارها و سردخانه های نگهداری مواد غذایی و آشامیدنی ابلاغ شده است.

اجرای موفقیت آمیز طرح ملی پایش  فرآورده های غذایی و آشامیدنی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه

اجرای موفقیت آمیز طرح ملی پایش فرآورده های غذایی و آشامیدنی توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از اجرای صد درصدی و موفقیت آمیز طرح ملی پایش فرآورده های غذایی و آشامیدنی در سطح عرضه (PMS) خبر داد.

.

.

.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام