متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1404/05/21 - 00:18
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

فناوری نانو در خدمت سلامت زائران اربعین

معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو، با تأکید بر اهمیت ایمنی زنجیره تأمین غذا در مراسم‌های پرجمعیت مانند پیاده‌روی اربعین، گفت: بسته‌بندی‌های فعال مبتنی بر فناوری نانو می‌توانند نقش مؤثری در حفظ سلامت زائران داشته باشند؛ چرا که این نوع بسته‌بندی‌ها باعث افزایش ماندگاری مواد غذایی و کاهش احتمال فساد می‌شوند.

 دکتر کلثوم خیراللهی در گفتگو با ایفدانا توضیح داد: در شرایطی که مواد غذایی در مسیرهای طولانی و در معرض گرما و رطوبت قرار دارند، استفاده از بسته‌بندی‌های نانویی با ویژگی‌هایی مانند خاصیت آنتی‌باکتریال، جذب رطوبت و جلوگیری از اکسیداسیون، می‌تواند مانع از فاسد شدن زودهنگام محصولات شده و ایمنی تغذیه زائران را تأمین کند.
 او افزود: استفاده از فناوری‌های نوین در حوزه بسته‌بندی نه تنها کیفیت مواد غذایی را حفظ می‌کند، بلکه موجب کاهش ضایعات و مدیریت بهتر منابع نیز می‌شود. مراسم اربعین می‌تواند بستری مناسب برای آزمون و گسترش این فناوری‌ها در مقیاس گسترده‌تر در کشور باشد.
 وی خاطرنشان کرد: رویکرد علمی و نوآورانه در بسته‌بندی مواد غذایی به‌ویژه در مواقع اوج مصرف مانند مراسم اربعین، نشان‌دهنده لزوم تلفیق علم و مدیریت در خدمت سلامت عمومی است.
 معاون اداره کل آزمایشگاه مرجع تأکید کرد: سازمان غذا و دارو از طرح‌ها و نوآوری‌هایی که به ارتقاء ایمنی و کیفیت فرآورده‌های غذایی کمک کنند، حمایت می‌کند و آماده همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان در این زمینه است.

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 54138
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام