بازدید مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه از مراحل اولیه ساخت و تکمیل واحد تولیدی و بسته بندی مواد غذایی در میرجاوه
به منظور حمایت از کارآفرینان و کمک به رونق تولید و اشتغال در استان، با در نظر گرفتن الزامات قانونی، تلاش می شود حداکثر همکاری با مدیران صنایع تحت پوشش به عمل آید.

بازدید مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه از مراحل اولیه ساخت و تکمیل واحد تولیدی و بسته بندی مواد غذایی در میرجاوه
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه از مراحل اولیه ساخت و تکمیل واحد تولیدی و بسته بندی مواد غذایی در میرجاوه بازدید کرد.
دکتر بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دراین باره گفت: این واحد تولیدی در مراحل اولیه جهت اخذ پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت قرار دارد.
وی اظهار داشت: در این بازدید ضمن ارزیابی محل و بررسی اقدامات انجام شده، توصیه های لازم در خصوص رعایت حداقل الزامات فنی که در ساخت خطوط تولید و بخش ها مختلف باید مدنظر قرار گیرند، به مدیر واحد ارائه شد.
دکتر بیگمی تاکید کرد: به منظور حمایت از کارآفرینان و کمک به رونق تولید و اشتغال در استان، با در نظر گرفتن الزامات قانونی، تلاش می شود حداکثر همکاری با مدیران صنایع تحت پوشش به عمل آید.
comment