متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1401/03/10 - 08:41
  • - تعداد بازدید: 118
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 41
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه از مراحل اولیه ساخت و تکمیل واحد تولیدی و بسته بندی مواد غذایی در میرجاوه

به منظور حمایت از کارآفرینان و کمک به رونق تولید و اشتغال در استان، با در نظر گرفتن الزامات قانونی، تلاش می شود حداکثر همکاری با مدیران صنایع تحت پوشش به عمل آید.

بازدید مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه از مراحل اولیه ساخت و تکمیل واحد تولیدی و بسته بندی مواد غذایی در میرجاوه  

 

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه از مراحل اولیه ساخت و تکمیل واحد تولیدی و بسته بندی مواد غذایی در میرجاوه  بازدید کرد.   

 

دکتر بیگمی، مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان دراین باره گفت: این واحد تولیدی در مراحل اولیه جهت اخذ پروانه بهره برداری از وزارت بهداشت قرار دارد.

 

وی اظهار داشت: در این بازدید ضمن ارزیابی محل و بررسی اقدامات انجام شده، توصیه های لازم در خصوص رعایت حداقل الزامات فنی که در ساخت خطوط تولید و بخش ها مختلف باید مدنظر قرار گیرند، به مدیر واحد ارائه شد. 

 

دکتر بیگمی تاکید کرد: به منظور حمایت از کارآفرینان و کمک به رونق تولید و اشتغال در استان، با در نظر گرفتن الزامات قانونی، تلاش می شود حداکثر همکاری با مدیران صنایع تحت پوشش به عمل آید.

 

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 36916
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام