کشف و ضبط ده تن فرآورده خوراکی ناسالم و غیرمجاز در زاهدان
در طی بازدید بازرسان از محل، مقدار قابل توجهی لواشک فله تقلبی، مواد اولیه خوراکی و شیمیایی، دستگاه های تولید و بسته بندی لواشک و انواع برچسب های غیرمجاز نیز کشف و ضبط گردید. بخشی از فرآورده های خوراکی و لواشک های انبار شده دارای برچسب و پروانه ساخت مجهول می باشند و به دلیل شرایط بد نگهداری و همچنین تاریخ مصرف گذشته بودن، این اقلام قابلیت مصرف انسانی ندارند.
"خود درمانی" را جایگزین "خود مراقبتی" نکنیم
تقریباً همه خانواده ها به طور روزانه مصرف کننده دارو هستند به طوری که براساس گزارش های منتشر شده، هر ایرانی سالانه نزدیک به340 عدد دارو شامل قرص، شربت، اسپری، پماد و دیگر اشکال داروئی را مصرف می کند و این میزان بیش از متوسط جهانی است.
مدیر نظارت و ارزیابی مواد و فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان:
تبلیغات محصولات سلامت محور در رسانه های ارتباط جمعی قابل اعتماد نیست
فهرست اقلام وکالاهای آسیب رسان به سلامت و داروهای با احتمال سوء مصرف، هر ساله توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در کارگروهی با مسئولیت این وزارت و با عضویت وزارتخانه های اقتصاد و دارایی، بازرگانی، رفاه، تامین اجتماعی، صنایع و معادن تهیه و به تمامی دستگاه ها و مراکز ذیربط ابلاغ می شود.
راه اندازی بخش PCR در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
با راه اندازی بخش PCR در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، امکان تشخیص نوع ماهی استفاده شده در کنسروهای ماهی فراهم شد.
انتصاب
دکتر فرجیان معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حکمی، دکتر مریم بیگمی را به سمت سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی منصوب کرد.
.
.
پلمپ یک واحد متخلف و تعطیلی دو باب داروخانه در سراوان
در بازدید نامحسوس تیم بازرسی معاونت غذا و دارو به سرپرستی حراست دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از داروخانه ها و مراکز تحت پوشش در شهرستان سراوان، از یک واحد عرضه تجهیزات و ملزومات پزشکی، مقادیری داروی مخدر کشف و ضبط و واحد متخلف نیز پلمپ شد.
اندازه گیری رایگان فشار خون در ایستگاه های مستقر در داورخانه ها
گزارش تصویری- اندازه گیری رایگان فشار خون در ایستگاه های مستقر در داورخانه ها
مصرف نا منظم دارو و عدم تبعیت بیمار از دستور مصرف دارو از علل اصلي ناکامی در درمان فشارخون بالاست
بيعلامت بودن بيماري، عدم تبعیت بیمار از دستور مصرف دارویی و مصرف نا منظم دارو، اطلاعات ناکافی بیمار نسبت به بيماري و عوارض جانبی آن، از علل اصلي ناکامی در درمان فشارخون بالا می باشد.
فشارخون و درمان های دارویی آن
فشارخون و درمان های دارویی آن