متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1398/04/30 - 11:52
  • - تعداد بازدید: 475
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 28
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

راه اندازی بخش PCR در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

با راه اندازی بخش PCR در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، امکان تشخیص نوع ماهی استفاده شده در کنسروهای ماهی فراهم شد.

 

راه اندازی بخش PCR در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان


بخش PCR آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان برای تشخیص نوع ماهی استفاده شده در کنسروهای ماهی تن راه اندازی شد.

دکتر فرزانه فرجیان معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب، اظهار داشت: هم اکنون در استان سیستان و بلوچستان، تعداد 29 باب کارخانه تولید کنسرو ماهی فعالیت دارندکه بیش از 70 درصد کنسرو ماهی کشور را تامین می کنند و در این رابطه این شهرستان های چابهار و کنارک قطب تولید تن ماهی کشور محسوب می‌شوند.

وی افزود: تن ماهی، یک نوع ماهی نیست بلکه طیف وسیعی از ماهیان را در شامل می شود و در ایران بیشتر از ۴ گونه ماهی تن شامل «گیدر»، «زرده»، «اسبک» و «هوور» در تهیه کنسرو ماهی استفاده می شود که در مقایسه به ترتیب گران‌تر، خوشمزه‌تر و مغذی‌تر هستند.

وی گفت: از آنجائیکه صادرات فرآورده‌های دریایی، از صنایع غذایی پررونق و سودآور در دنیا است لذا استفاده از انواع مرغوب ماهی تن و برچسب گذاری صحیح محصولات تولیدی اهمیت بالایی دارد.

خانم مهندس مریم اسلامی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو زاهدان با اشاره به این موضوع که برای اولین بار در کشور تشخیص نوع بافت ماهی به روش PCR در آزمایشگاه کنترل غذا و دارو زاهدان راه اندازی شده است، گفت: تکنیک پیشرفتهPCR ، جایگزین مناسبی برای تکنیک های رایجی است که بر پایه جداسازی پروتئین استوار هستند که علاوه بر سادگی، قابل اطمینان تر و دقیق تر بودن، نقاط ضعفی مانند از بین رفتن پروتئین‌ها درطی پروسه‌های حرارتی و کنسروسازی را ندارد.

وی اظهار امیدواری کرد: با آغاز فعالیت این بخش، آزمایشگاه کنترل غذا و دارو زاهدان بتواند گامی موثر در جهت افزایش کیفیت کنسروهای ماهی تولیدی کشور بردارد.

 

 

 

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 22996
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام