متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1404/04/01 - 00:45
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 7
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بازدید و‌نظارت کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا ودارو بر واحد‌های تولید کننده آرد تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ,این  بازدید ها با هدف درجه بندی کارخانه جات آرد،کنترل اجرای غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک و همچنین تاکید بر تدوین دستورالعمل پدافند غیر عامل و برنامه ریزی جهت اجرای آن در کارخانه جات تحت پوشش انجام شده است .

شایان ذکر است این بازدید ها به صورت مشترک توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو با نمایندگان سازمان صمت و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان انجام شده است .

  • گروه خبر : News,Slider
  • کد خبر : 53459
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام