بازدید ونظارت کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا ودارو بر واحدهای تولید کننده آرد تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ,این بازدید ها با هدف درجه بندی کارخانه جات آرد،کنترل اجرای غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک و همچنین تاکید بر تدوین دستورالعمل پدافند غیر عامل و برنامه ریزی جهت اجرای آن در کارخانه جات تحت پوشش انجام شده است .
شایان ذکر است این بازدید ها به صورت مشترک توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو با نمایندگان سازمان صمت و اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان انجام شده است .
comment