متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1404/05/19 - 00:47
  • - تعداد بازدید: 1
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید کارشناسان معاونت غذا و دارو از واحدهای تولید یخ در زاهدان

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو زاهدان، کارشناسان مدیریت نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی این معاونت از واحدهای تولید یخ در سطح شهر زاهدان بازدید کردند.
 مهندس سعید کلانتری، مدیر نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو زاهدان، در این خصوص گفت:با توجه به مصرف گسترده این محصول در فصل تابستان، به ویژه در ایستگاه‌های صلواتی، مساجد و حسینیه‌ها در ایام سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، این اقدام در راستای پایش سلامت و کنترل شرایط فنی و بهداشتی خط تولید یخ خوراکی انجام شده است.
 وی افزود:در این بازدیدها، مواردی مانند کیفیت آب مصرفی، رعایت اصول بهداشتی در فرآیند تولید، شرایط نگهداری و حمل و نقل ارزیابی گردید.
 مهندس کلانتری ادامه داد:با افزایش مصرف یخ در ایام محرم و صفر و استفاده از آن در مراکز عرضه نذورات، این بازدیدها با دقت بیشتری انجام می‌شود و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قانونی با واحدهای متخلف صورت خواهد گرفت.
 مدیر نظارت و ارزیابی فراورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو زاهدان در پایان تأکید کرد:هدف نهایی ما اطمینان از سلامت محصولات مصرفی مردم و پیشگیری از بروز هرگونه مخاطره بهداشتی است.شهروندان گرامی در صورت مشاهده تخلف , شکایات خود را از طریق تماس با شماره ۳۳۳۷۲۰۸۳ به کارشناسان این حوزه اعلام نمایند تا در اسرع وقت پیگیری گردد.
 لازم به ذکر است که این بازدیدها به صورت مشترک با کارشناسان مرکز بهداشت زاهدان انجام شده است.

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 54068
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام