برگزاری سومین جلسه کمیته فنی قانونی پروانه های بهداشتی کارخانجات و کارگاه های فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در سال ۱۴۰۴

سومین جلسه کمیته فنی قانونی پروانه های بهداشتی کارخانجات و کارگاه های فرآورده های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو در سال ۱۴۰۴ در سالن کنفرانس معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ,مهندس سعید کلانتری مدیر ارزیابی و نظارت بر فراورده های غذایی ,آرایشی و بهداشتی گفت: کمیته فنی و قانونی جهت صدور، تمدید و اصلاح پروانه های صادره توسط معاونت غذا و دارو به طور مستمر هر دو هفته یکبار تشکیل می شود که با توجه به نام گذاری سال جاری از سوی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به سال سرمایه گذاری در تولید، معاونت غذا و دارو با ارائه مشاوره های تخصصی به تولید کنندگان، کارشناسی به موقع درخواست ها و الکترونیکی کردن بخش مهمی از صدور مجوز ها در سال جاری سعی در تسهیل اخذ مجوزهای بهداشتی برای سرمایه گذاران دارد.
وی افزود : در حال حاضر ۵۷ واحد تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی اعم از کارخانه، کارگاه و مشاغل خانگی در حوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان مشغول تولید هستند که مجوزهای فعالیت و پروانه های بهداشتی آنها توسط معاونت غذا و دارو صادر گردیده است
شایان ذکر است در این جلسه تعداد ۸ فقره پروانهساخت و ۱ پروانه مسئول فنی و ۱ فقره گواهی اظهار مشاغل خانگی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید.
این جلسه باحضور معاون غذا و دارو دانشگاه ،مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت ،مدیر نظارت بر فرآورده های خوراکی آرایشی و بهداشتی معاونت ،رییس و کارشناسان اداره صدور پروانه های بهداشتی ،و دیگر اعضا کمیته در محل سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شده است
comment