توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان کلید خورد:
توزیع کارت همیار داروساز ویژه دانش آموزان
کارت همیار داروساز در یکی از مدارس سطح شهر زاهدان توزیع شد.

کارت همیار داروساز در یکی از مدارس سطح شهر زاهدان توزیع شد.
دکتر فرجیان، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: آموزش الگوی صحیح مصرف دارو به دانش آموزان از سطوح پایه و ابتدایی و انتقال این آموزش ها از طریق دانش آموزان به کانون خانواده علاوه بر اثرگذاری بیشتر، به ارتقاء سطح فرهنگ مصرف دارویی جامعه کمک شایانی می کند.
خانم دکتر یاری، مسئول مرکز اطلاع رسانی داروها و سموم معاونت غذا و دارو نیز با اشاره به مشارکت تعدادی از دانشجویان رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در انجام طرح گفت: آشنایی دانش آموزان با حرفه داروسازی و وظایف داروساز، نحوه صحیح مصرف داروها، آشنایی با روش های پیشگیری از مسمومیت های رایج و خطرات ناشی از مصرف خودسرانه دارو، آشنایی با سامانه اطلاع رسانی 190 و خدمات ارائه شده توسط این سامانه، آشنایی با الگوی صحیح تغذیه و نشان های ایمنی و سلامت وزارت بهداشت و درمان از اهداف این طرح می باشد.
وی خاطرنشان ساخت: آموزش ها بصورت مقطعی و با حضور کارشناسان در سر کلاس درس دانش آموزان انجام می شود تا خللی در روند آموزشی مدارس وارد نشود و به دلیل چهره به چهره بودن، آموزش ها اثرگذاری بهتری دارند.
دکتر یاری گفت: اجرای این طرح که از ابتدای آذرماه آغاز گردیده، بصورت هفتگی و باحضور در حداقل یکی از مدارس سطح شهر زاهدان ادامه خواهد یافت.
گزارش تصویری
comment