تولید و صادرات غذا باید مبتنی بر دانش و نظارت علمی باشد
دکتر محمدرضا ظفرقندی در همایش روز جهانی ایمنی غذا بر لزوم استفاده از علم در تولید، نظارت و سیاستگذاری غذایی تأکید کرد.
ایمنی غذا، اولویت راهبردی نظام سلامت/ تأکید بر ضرورت شناسهگذاری و نظارت از مزرعه تا سفره
معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به نقش ایمنی غذا در پیشگیری از بیماریهای مرتبط با تغذیه، بر لزوم تقویت نظارتها، هماهنگی بینبخشی و توجه همهجانبه به زنجیره سلامت غذا تأکید کرد.
عرضه پایدار انسولین قلمی ایرانی در داروخانهها
با تامین مکفی انسولینهای قلمی تولید داخل، بیماران دیابتی میتوانند بدون نگرانی و با نسخه پزشک، داروی مورد نیاز خود را از داروخانهها تهیه کنند