متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1404/05/08 - 00:11
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین / پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی

معاون آزمایشگاه مرجع کنترل غذا و دارو سازمان غذا و دارو بر اهمیت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین تأکید کرد و از پایش مستمر انبارهای نگهداری فراورده‌های غذایی و آشامیدنی خبر داد.

دکتر کلثوم خیرالهی در گفت‌وگو با ایفدانا با اشاره به ضرورت برنامه‌ریزی برای تأمین غذای سالم، مغذی، کم‌حجم و با ماندگاری بالا در ایام اربعین گفت: با توجه به گرمای هوا و شرایط سخت مسیر پیاده‌روی، انتخاب و مصرف مواد غذایی مناسب اهمیت دوچندان دارد و می‌تواند از بروز مشکلات گوارشی و مسمومیت‌های غذایی جلوگیری کند.
 وی افزود: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین مانند استفاده از خلاء، بسته‌بندی‌های پیشرفته و فناوری نانو می‌تواند ضمن افزایش طول عمر محصولات غذایی، کیفیت، طعم و ایمنی آن‌ها را نیز حفظ کند و در همین راستا حمایت از صنایع غذایی دانش‌بنیان ضروری است.
 دکتر خیرالهی همچنین به اهمیت نظارت بر زنجیره نگهداری و توزیع فرآورده‌های غذایی اشاره کرد و گفت: همه انبارها، سردخانه‌ها و مراکز نگهداری باید دارای مجوزهای بهداشتی معتبر باشند و رعایت کامل ضوابط و شرایط نگهداری در آن‌ها تحت پایش مستمر قرار دارد.
 وی در پایان تأکید کرد: هدف اصلی از این اقدامات، تضمین سلامت و ایمنی غذایی است که به دست زائران می‌رسد و این موضوع بخشی اساسی از مسئولیت‌های سازمان غذا و دارو در مراسم بزرگ اربعین محسوب می‌شود.

  • گروه خبر : News
  • کد خبر : 53976
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام