متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1404/05/13 - 23:53
  • - تعداد بازدید: 7
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 7
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کنترل میزان نمک در نان؛ اقدامی مؤثر در راستای حفظ سلامت عمومی

����به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو زاهدان، دکتر عاطفه صحرایی، مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت، از کنترل مستمر میزان نمک در نان‌های تولیدی به‌عنوان یکی از فعالیتهای این آزمایشگاه خبر داد.
����وی با اشاره به اهمیت پایش دقیق میزان نمک در نان اظهار داشت: «مصرف بیش از حد نمک یکی از عوامل مؤثر در بروز بیماری‌های غیرواگیر از جمله بیماری‌های قلبی، پرفشاری خون و مشکلات کلیوی به‌شمار می‌رود. از این‌رو، کنترل میزان نمک در مواد غذایی پرمصرف مانند نان، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.»
����دکتر صحرایی افزود: «بر اساس استاندارد ملی ایران، میزان مجاز نمک در نان نباید از حد تعیین‌شده فراتر رود و این پارامتر به‌صورت دقیق و منظم در آزمایشگاه کنترل کیفی معاونت غذا ودارو زاهدان مورد بررسی قرار می‌گیرد.»
����وی در پایان بر لزوم رعایت استانداردها از سوی واحدهای تولیدکننده نان تأکید کرد و گفت: «اطمینان از سلامت نان مصرفی مردم، نقش مهمی در ارتقای سطح سلامت جامعه دارد.

  • گروه خبر : News,Slider
  • کد خبر : 54023
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام