متن استاتیک شماره 20 موجود نیست
  • 1398/06/02 - 07:32
  • - تعداد بازدید: 464
  • - تعداد بازدیدکنندگان: 18
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای حمایت از تولید ملی

خرید داروهای خارجی توسط بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ممنوع است.

در راستای حمایت از تولید ملی خرید داروهای خارجی توسط بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ممنوع است.

 

 در راستای حمایت از تولید ملی خرید داروهای خارجی توسط بیمارستان های تابعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ممنوع است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب گفت: در راستای حمایت از تولید ملی و رعایت اصول اقتصاد مقاومتی، بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی تابعه دانشگاه می بایست نیاز های دارویی خود را از تولیدات داخلی تامین نموده و از خرید اقلام وارداتی که دارای نمونه داخلی هستند، خودداری نمایند.

دکتر سید محمد هاشمی شهری با اشاره به اینکه بیش از 97 درصد داروی مورد نیاز کشور در داخل تولید و عرضه می گردد، افزود: تمامی خریدهای دارویی و تجهیزات مصرفی پزشکی بیمارستانها و مراکز تابعه دانشگاه قبل از خریداری باید به تایید کمیته تخصیص دانشگاه برسد.

دکتر نجاری، رئیس اداره نظارت بر عرضه  فرآورده های دارویی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در رابطه با کیفیت داروهای ایرانی گفت: مطابق بررسی های علمی و نظریات کارشناسی داروهای تولید داخل از نظر کیفیت، تفاوت معنی داری با نمونه های مشابه و معتبر خارجی ندارد و حتی در مواردی میزان اثربخشی اقلام ایرانی از نمونه های خارجی آن بیشتر نیز می باشد.

وی از پزشکان و متخصصان شاغل در بیمارستان ها و مراکز بهداشتی درمانی تابعه دانشگاه درخواست کرد تا حدّ امکان از تجویز داروهای خارجی در نسخ بیماران سرپایی و بستری خودداری نمایند تا بدینوسیله سردرگمی بیماران و همراهان ایشان در تهیه اقلام داروئی کاهش یابد.

 

انتهای پیام/

 

  • گروه خبر : News,Slider
  • کد خبر : 23291
Keywords

Comments

0 comment for this article

comment

تنظیمات قالب
online chat

سامانه ی گفتگوی آنلاین نیافام